Skip to main content

Zakelijke workshops in drenthe

Voor inspirerende zakelijke workshops in Drenthe centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden midden in de natuur moet u bij de Bakkershoeve zijn. Wij hebben alle faciliteiten voor een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan workshops.

Altijd al willen ontdekken wat "Lean" voor jouw als ondernemer kan betekenen? Bekijk onderaan de pagina het complete overzicht met inspirerende zakelijke workshops.

Workshops op maat

De workshops stellen wij op maat samen, in overleg met u als opdrachtgever. Dit kan een sessie zijn van één dagdeel, een dag of meerdere dagen. Meer weten? Neem contact op met Ellen Bakker van de Bakkershoeve voor een afspraak of brainstorm.

Uw zakelijke Workshop bij de Bakkershoeve?

Bent u een trainer, spreker en wilt u graag uw workshop in een bosrijke omgeving laten plaatsvinden. Het is mogelijk om uw zakelijke workshop bij de bakkershoeve te organiseren e n op de pagina te vermelden, vraag naar de mogelijkheden en voorwaarde.

Zakelijke Workshop? Wij regelen alles voor u!

Wij zijn continu bezig om gedurende het hele jaar een uitgebreid aanbod aan zakelijke workshops te creëren. Dit kan variërend zijn met onderwerpen als leiderschap en team building tot praktische workshops over marketing en social media.

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u eenvoudig met ons in contact komen?

BEL: 0591-858608

Even een break?

Er even helemaal tussenuit? Maar nog geen inspiratie? Maak gebruik van onze verschillende breaks!

Op maat!

Naast onze standaard activiteiten, bieden wij u de mogelijkheid om uw vergadering, training, workshop of teambuilding op maat in te richten.

  • ✓ Uw eigen samenstelling
  • ✓ Inclusief koffie & thee
  • ✓ Inclusief versnaperingen
  • ✓ Inclusief beamer & flipover
Aantal personenDuur van activiteitOvernachting inbegrepenKosten per persoon vanaf
Spiekers mit kopp'n
1
1 dag
Nee
€ 95,-
Lean Proeverij
1
4 uur
Nee
€ 95,-