Indrukwekkende trainingslocatie in Drenthe

Indrukwekkende trainingslocatie in Drenthe

Trainingslocatie de Bakkershoeve ligt centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden in hartje Drenthe aan de rand van het bosrijke Mepperdennen.

Een trainingslocatie in Drenthe, Waarom de Bakkershoeve?

Inspirerende en succesvolle trainingen geef je bij de Bakkershoeve in Drenthe. Alle trainingen zijn inclusief syllabus of naslagwerk en het luxe vergaderarrangement. Meerdaagse evenementen en sessies zijn mogelijk, u overnacht dan in één van de prachtige bungalows in het bos. We nemen de complete verzorging in handen, waardoor u zich op de training kunt focussen.

Direct reserveren >

Inspirerende Lean Six Sigma trainingen

Welke resultaten wilt u behalen in uw werk? Welke vaardigheden heeft u nodig om persoonlijk te groeien en om van toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie?

Wij zijn in staat om u of uw team te helpen de kwaliteiten, valkuilen, sterkten en zwakten naar boven te halen en lessen en gereedschappen mee te geven die u het gevoel geven een effectieve bijeenkomst te hebben gehad. Dit kan door individuele en teamcoaching of in een van onze trainingen.

Bekijk onze Lean Six Sigma Trainingen

De rode draad door al onze trainingen is om vanuit de mens kant met inzicht in jezelf te gaan redeneren vanuit de klantwens.  Al onze trainingen zijn gericht op het efficiënt en slim inrichten van processen om zo de organisatie- of een projectdoelstellingen in een zo kort mogelijke termijn met zo min mogelijk kosten te realiseren. We zijn ervan overtuig dat een mens makkelijk leert door te doen en te ervaren. Daarom zetten we in al onze trainingen simulaties en management games in, om zo door middel van ervaren te leren!

Aantal personen Duur Overnachting inbegrepen? Kosten per persoon
Lean Yellow Belt 1 1 dag Nee € 495,- Meer informatie
Lean in de praktijk 8 - 12 2 dagen Nee € 2495,- Meer informatie
Lean Six Sigma Green Belt 7x 1 1 dag Nee € 1795,- Meer informatie
Lean Six Sigma Greenbelt Bootcamp 1 Werkweek Ja € 2295,- Meer informatie

Gratis Wi-Fi

voor alle bezoekers

Parkeren

Bij ons gratis!

Op maat

Naar uw wensen!

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief

Kom in contact met de Bakkershoeve

Bakkershoeve

Heeft u vragen?