Skip to main content

Avond Workshop LEAN

1
4 uur
Nee
€ 95,-

We starten om 19.00 stipt en zullen om 22.00 uur afronden.

Dienstverlenende organisaties moeten steeds meer met minder middelen doen. Maar hoe? Steeds meer organisaties gaan daarvoor de Lean methode gebruiken, maar wat is Lean en wat is Six Sigma?

Moet u ook steeds meer realiseren met steeds minder middelen? Of heeft u gewoon interesse in praktische handvatten om met minder kosten meer omzet te realiseren? Dan is LEAN mogelijk wat voor u. In een workshop van één avond maken wij duidelijk wat Lean is.

Tijdens de Lean Proeverij krijgt u aan de hand van een reëel simulatiespel een eerste indruk van en ervaring met de methodes en aanpak van Lean Six Sigma. We starten met het schetsen van het theoretisch kader en zullen het o.a. hebben over het ontstaan van de methode. Hierna dagen we de deelnemers in een simulatie uit om als team, met plezier en een drive om te willen verbeteren, op zoek te gaan naar de beste resultaten. Onze ervaring is dat wat zich afspeelt tijdens deze simulatiegame sterk overeenkomt met wat zich voordoet bij u op de werkvloer! Kortom, de Lean Proeverij staat garant voor kennismaken met Lean Six Sigma op een interactieve, ontspannen manier!

Voor wie

Deze beleving is geschikt voor iedereen die benieuwd is wat LEAN voor hem/haar of zijn/haar organisatie kan betekenen. Daarbij maakt het niet uit of u nu als leidinggevende of beleids- medewerker werkzaam bent bij bijvoorbeeld een overheidsinstelling, een gemeente, het waterbedrijf of een zorginstelling. 

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door Ellen Bakker Bil, Lean Six Sigma Blackbelt;  de Bakkershoeve en EBB Management & Organisatie. Ellen Bakker - Bil is onder meer Lean trainer binnen organisaties, maakt daar de mensen bewust van hun handelen en verspillingen en helpt bij het slim inrichten van processen waarbij het gaat om denken vanuit meerwaarde voor de klant.  

Let op, er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen, dus geef je snel op, vol is vol. Aanmelden kan door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u eenvoudig met ons in contact komen?

BEL: 0591-858608

Even een break?

Er even helemaal tussenuit? Maar nog geen inspiratie? Maak gebruik van onze verschillende breaks!

Op maat!

Naast onze standaard activiteiten, bieden wij u de mogelijkheid om uw vergadering, training, workshop of teambuilding op maat in te richten.

  • ✓ Uw eigen samenstelling
  • ✓ Inclusief koffie & thee
  • ✓ Inclusief versnaperingen
  • ✓ Inclusief beamer & flipover

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

Centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden in hartje Drenthe, vind u aan de rand van de prachtige Mepperdennen ons training en vergadercentrum. U kunt hier één of meerdaagse trainingen en opleidingen volgen, teambuilden, maar ook de accommodatie afhuren om uw eigen programma in te vullen. Uiteraard wordt de catering door ons verzorgd.

Wat is uw naam?
Wat is uw organisatie?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wat is uw telefoonnummer?
Wat is uw mailadres?
Ongeldige invoer