Skip to main content

Bedrijfsuitjes & teambuilding in drenthe

Voor inspirerende bedrijfsuitjes & resultaatgerichte teambuilding in Drenthe centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden midden in de natuur moet u bij de Bakkershoeve zijn.

Als ondernemer of manager hou je alles goed in de gaten? Halen we de targets, hoe verloopt de strategie en uitvoering. Eén ding weet je zeker! Het zijn de teamleden die het resultaat behalen. 

Teambuilding of bedrijfsuitje op maat

Bij onze prachtige locatie op de hei in Drenthe is het uitstekend mogelijk om uw teambuildingsdag te houden. We beschikken zowel binnen als buiten over prachtige ruimten waarin eigenlijk ieder programma vorm, gegeven kan worden. Dit in combinatie met een "vergaderbreak" biedt genoeg ingrediënten om een op maat gemaakte voor uw team geschikte dag te kunnen samenstellen.

Teambuilding & bedrijfsuitjes op het platteland van Drenthe

Ons teambuilding aanbod gaat van 's morgen een benen op tafel sessie, tot een presentatie over een bepaald onderwerp of een workshop spiegelen met paarden, klootschieten, met de bolderkar het bos in om te picknicken of gewoon een heerlijke wandeling door het naastgelegen natuurgebied. We bieden een aantal thema teambuildingsarrangementen aan, die eventueel in overleg aangepast kunnen worden.

Bekijk ons aanbevolen teambuildingsprogramma

Ons goed aangeschreven teambuilding programma is erop gericht om de kracht van teamwork verder te vergroten. Bekijk ons leuke aanbod en vraag direct een offerte aan. We nodigen u uit voor resultaat gerichte teambuilding!

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u eenvoudig met ons in contact komen?

BEL: 0591-858608

Even een break?

Er even helemaal tussenuit? Maar nog geen inspiratie? Maak gebruik van onze verschillende breaks!

Op maat!

Naast onze standaard activiteiten, bieden wij u de mogelijkheid om uw vergadering, training, workshop of teambuilding op maat in te richten.

  • ✓ Uw eigen samenstelling
  • ✓ Inclusief koffie & thee
  • ✓ Inclusief versnaperingen
  • ✓ Inclusief beamer & flipover
Aantal personenDuur van activiteitOvernachting inbegrepenKosten per persoon vanaf
Zoete broodjes bakken
1
24 uur
Ja
€ 199
Teambuilding op maat 24 uur
1
24 uur
Ja
€ 199
Teambuilding op maat 12 uur
1
12 uur
Nee
€ 99
Teambuilding op maat 8 uur
1
8 uur
Nee
€ 75
Besloten bijeenkomst op maat
tot 50
4 uur
Nee
€ offerte
Fietsen naar het Hunebed
1
4 uur
Nee
€ 55
Spieker Slaon
1
8 uur
Nee
€ 49,50